Zaznamki

Broken Realm

Alternativna imena: Broken Realm

Game Broken Realm temelji na spletnem brskalniku MMORPG iger, ki uvajajo igralce na svetu v vojnem stanju, kraljestvo je v nevarnosti. V R Igra ima štiri različne razrede za igralce, lahko izberete barbarstvo, lokostrelec, čarovnik ali paladin. Prav tako imate na izbiro spola: moški ali ženski. Game Broken Realm nima možnosti, da prilagodite videz vašega potencialnega junaka, razen za tiste, ki so v trgovini.

Pred igranjem Broken Realm, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB. Pridružite se v igri Broken Realm ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « podpis do »; [ _15_]

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Napišite svoj datum rojstva;

6. izberite « Submit " in Broken [_1_ ] registracija Realm je konec.

R2Games je pred kratkim izdal novo nadaljevanje igre Crystal Saga pozval Broken Realm spletu ki ima velike razlike v grafiko in zgodbo, ampak ima tudi veliko skupnega z izvirnikom. V tem času se boste igrali igro Broken Realm in se pridružite v vrstah brezobzirnega princ Reucroft braniti mir in obnoviti poškodovanih območij.

V Broken Realm zanimivo igrati, saj lahko igralci izberejo le štiri glavne razrede: Paladin, barbar, lokostrelec in čarovnik, lahko pa so tudi dostop več podrazrede. Če se odločite, da igrajo igralci na blizu barbar, bodo igrali z podrazrede, kot so podivjale, Gospoda in veteranov.

Najprej divjadi Broken Realm ne uvaja nič novega sploh. Ponuja zelo pozna sistem: igralci gredo po vsem svetu, na obisku različne majhne zemljevide, ubiti pošasti iste vrste, kot tudi srečanje z nekaj sto ali celo tisoč enakih znakov. Dejstvo je, da je težko najti veliko razliko v igranju med Broken Realm in Crystal Saga .

Game Broken Realm dobri, da lahko igralci dobili živali in krila brezplačno. Ker BR Igra ponuja veliko zemljevidov in navigacije območje avtomatično v večini primerov, bodo igralci morali iti skozi različne kartice pred prihodom v namembni kraj. Zemljevidi Broken Realm spletu vse videti edinstven z različnimi temami. Tako boste videli različne strukture v mestu, zasneženih borovcev v puščavi, in različnih bitij v vsakem scenariju.

Zgodbo quests Broken Realm spletu razkrita v bitkah z več deset pošasti iste vrste, znova in znova. To pomeni, da ko boste ubili 15 arktičnega volkov, boste morali, da bi ubil 12 od njih še enkrat, da bi dobili posebne orožje, nato pa na ducate, da zbere dovolj volk las. To povzroča zapravljanje izkušenj v BR igri.

Game Broken Realm ne doda nobene nagrade skozi bitke. Tiny ječo, kjer so le nekaj mobs in šef ne preveč bo razveselila igralce, poleg tega pa bodo nasprotniki veliko večji največja zdravstvena od vas ali vašega ljubljenčka. Tako se igra Broken Realm kaže, da je bolje, da se pridružijo ali ustvarite skupino, kot en igralec je skoraj nemogoče, da gredo v podzemlje.

V in boj proti pošasti, pa Broken Realm Igra ponujamo nekaj načinov, da uživajo v realnem času bitke. Na primer, lahko raziskujejo večni prepad in žural povzpeti učnega stolp! Tako se je kljub nekaterim pomanjkljivostim, BR Igra je vredna nadaljevanje Crystal Saga .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more