Zaznamki

Anno na spletu

Alternativna imena: Anno na spletu

Game Anno Online - je free strategija, ki temelji na brskalnik, ki poteka v srednjeveškem svetu na zahodu. Boste igrali igro Anno Online in biti sposoben pridobiti in razvijati svoj otok v vaših rokah, ne bo samo za nadzor virov in bogastva, ampak tudi življenje prebivalcev otoka . Prav tako lahko pridružijo z drugimi akterji, da razišče nove svetove in neznane civilizacije in graditi lepih zgodovinskih zgradb iz preteklosti.

Pred igranjem Anno Online , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz; RAM 1GB Grafična kartica - 128MB.

Pridružite se v igri Anno Online ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani vpišite svojo starost,

. 2 Vnesite veljaven e-poštni naslov;

3. Izberite « Prijava me do ", in Anno Online registracija je končana.

Game Anno Online so pokazale, da na svetovnem oblikovalec Tom Bolton. Cilj igralčevo Anno Online spletu je enostavno zgraditi najlepše mesto, igralci bodo mogli uporabiti vse vire in mrežne sheme, da se zagotovi, da so vsi njihovi državljani prejmejo samo tisto, kar potrebujejo. Game Anno Online kažejo, 120 vrst objektov in več kot 800 stavb, v vsakem mestu, tako da boste morali opraviti zadostno število izračunov.

Za gradnjo velikih struktur v Anno Online spletu , igralci se morajo združiti in sodelovati za opravljanje dela. Strategija ima sistem ceh, globalno chat, online liderovy, sledenje stanju in sporočilni sistem, kot tudi orodje za ustvarjanje avatar, s pomočjo kombinacije 3.500.000. Igralci Anno Online spletu lahko obiščejo otok vsako drugo, čeprav ni jasno, kaj bi naredil, če so to storili. Da bi zgradili obsežne projekte, kot so katedrale, na primer, da nekaj dni realnem času za dokončanje.

Za začetek gradnje mesta v igri Anno Online , igralci morali začeti iz nič. Vsak igralec ima dostop do devet reže na otoku, prvih pet od teh pa se jih odklene, takoj ko ste začeli Anno Online play, preostali štirje so le ti lahko nakup. Vir Otok ima fiksno obliko, medtem ko se sredstva dajo pseudo. Ko ste kolonizirali celotno ozemlje Anno Online spletu in dosegel dovolj visoko stopnjo razvoja, boste lahko za izgradnjo ladij in pošiljanje jim na vašem kolonizirali otoku. Ker ima vsak otok dostop do drugega vira, igralci Anno Online spletu bo treba ukvarjati z vsakim otoku uravnotežiti svoje gospodarstvo, in tudi nadaljnji specializaciji in razvoju trgovinskih odnosov s prijatelji.

Seveda, da so storitve v igri Anno , ki so na spletu na voljo le za pravi denar. Tukaj lahko igralci kupujejo pospešitev napredka, npr. Kljub temu pa velika večina elementov, ki jih lahko kupite, so zgolj kozmetični.

Graphics igre Anno Online je na visoki ravni. Prednost te igre je, da je brskalnik MMO igre, je enostaven za uporabo, da lahko igra s prijatelji, Anno Online spletu [ _1_] lahko izvede trgovino z igralci iz celega sveta! Med slabostmi vključuje dejstvo, da so strežniki pogosto odsoten, temveč, da je napaka.

 

Anno spletu registracijo