Zaznamki

Age of Conan - Hyborian Adventures

Alternativna imena: Age of Conan, Conan Era

Spletna igra Age of Conan - Hyborian Adventures vam bo omogočilo, da se potopite v antični svet, poln ugank in avanture, kot je tožba v igri, se je pripetil nekaj časa po pristopu Conan. Posebnost Age of Conan - Hyborian Adventures spletu, od drugih spletnih iger na MMORPG slogu, je dejstvo, da igrajo na spletu lahko samo dokončanje tečaja, in po srečanju s Conan sam, da bi dosegli raven 20 znakov. Preden začnete igrati igro Age of Conan - Hyborian Adventures spletu, morate registrirati na spletni strani in kupiti igro. Pridružite se v igri Age of Conan - Hyborian Adventures ni zelo zapletena. Izberete na zavihku Domača stran za nakup igre Age of Conan - Hyborian Adventures spletu, kliknite gumb za nakup igre na spletu. Pojavi pred nami okno registracija. Za registracijo morate izpolniti svoje osebne podatke: da vnesete edinstveno uporabniško ime, geslo, e-pošte in preberite politiko in uporabo licenčne osebni podatki sporazuma s končnim uporabnikom, če želite, da se prijavite za posebne ponudbe Funcom in kliknite registrirati. Naprej pridemo na drugi strani za registracijo Age of Conan - Hyborian Adventures, kjer boste morali klikniti na povezavo, da prenesete odjemalca za Age of Conan - Hyborian Adventures spletno igro. S te strani lahko prijavite na svoj račun, s klikom na ustrezen gumb. V Age of Conan - registracija Hyborian Adventures konča namestiti igro stranko.

Preden začnete igrati spletno igro Age of Conan - Hyborian Adventures morate izbrati junaka. V tej igri, vseh ras - človeške, ne obstajajo vilinci in orki. Online igre Age of Conan vam omogoča, da izberete znak iz razpoložljivih ras akvilonets, Cimmerian ali stigiets. Izberite dirka pusti svoj pečat, ne samo na lika videzu, temveč tudi od razpoložljivih razredov. Igra vam omogoča, da ustvarite edinstveno podobo lika, in poleg standardnega izbora nastavitev v Age of Conan imate možnost, da dodate nekaj brazgotin, tetovaže ali zlomil nos. Divjadi vaš lik se bo začelo kot suženj, ki je bil v brodolomu v kuhinji, sledi izguba spomina. Preden smo prišli v večigralskem načinu v igri, moraš igrati Age of Conan - Hyborian Adventures v načinu za enega uporabnika, se bo uvedla vi in ​​vaš lik na svet okoli njih, opraviti nekaj quests in celo zmagal trop opic. Vsa mesta, kjer ste morali izpolniti quests v Age of Conan - Hyborian Pustolovščine označena na zemljevidu, ki omogoča hitrejše igranja in uživajte v zgodbo.

Posebno pozornost je v Age of Conan - Hyborian Adventures zasluži sistem bojevanja. Igra vam omogoča, da izberejo, kje najti znak: naprej, levo ali desno in master combo sistem (serija napadov na nekaterih področjih, ki so v nekaterih primerih sestavljen iz petih kombinacijah). Meslin punch combo izkazal usodna za namen, potem je vaš junak, če ni čarovnik izvesti spektakularne število smrtnih žrtev z brizgom krvi na zaslonu. Game znakov, kot tudi pošasti, bojna enota lahko postavite v ločene stavke, ki zmanjšuje učinkovitost napada.

Potem ko je dosegel nivo 40 lik v igri, dobi priložnost, da se boriti na konju, Rhino ali Mammoth, ki pomagajo junak boj v boju.

V Age of Conan - Hyborian Adventures lahko igrajo na tri vrste strežnikov: PvP - bitk obsežni med klani, grad obleganj, PVE - omogoča igralcem, da napadejo samo v obmejnih območjih in kultura PvP - dovoljeno napad drugih dirkah, kjer karkoli.

V bitk v Age of Conan lahko izberete poklic Artisan kot mirne ogledov obrti igrajo pomembno vlogo v gospodarskem razvoju.

Spletna igra Age of Conan - Hyborian Adventures bo navdušil vse ljubitelje žanra je MMORPG, ter odlično grafiko in zanimivo zgodbo z vami v glavi bo zamuda svoje Slough.

 

Age of Conan spletno registracijo