Alternativna imena: Varfreym

Game Warframe - prost sci-fi co-op igre TPS, ki je razvila Digital skrajnosti je avtor teme 2. V tekmi na robu izumrtja, igralci online Warframe dirka Tenno. Igralci morajo obvladati starodavno orožje iz stare Zemlje do zmage s tem orožjem Griner, ki želijo, da zajame imperij in si prizadevati za odpravo Tenno.

Preden boste igrali igro Warframe, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Registracija Warframe ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element «igrajo za prosto";

. 2 Vnesite e-poštni;

3. Vpišite uporabniško ime,

4. Vnesite geslo in ga potrdite;

5 . izberite "prijavite".

Warframe spletu je strategija prilagojena priljubljeno obliko brezplačne igre. Ko igraš Warframe, potem bo vaš lik pripada rasi Tenno - ljudi, ki so postali nasilni po nekaj prostora podizvajalcem virus. Tenno poskuša pridobiti več konkurenčnih dirk Warframe spletu. Race Griner - so nekdanji ljudje, ki živijo v nenehni želji, da bi umor in njihovo željo po vojni. Tenno ima manj borci in slabo tehnično opremo, vendar pa je za zmago v tej težki bitki jim pomaga Warframe - to je posebna tako imenovana skelet, ki daje vojake neverjetno hitrost in moč v igri Warframe. V Warframe igro je zanimiva, saj vam je na voljo osem tehnologije: Volt, Excalibur, premog, Trinity, Pokey, Nosorog, Magician, Ash. Vsak element Vorfreym - to ni samo nova obleka z nekoliko spremenjenim pogled in celotna tehnologija, s svojo posebno orožje. Če imate stabilno oklep, lahko varno napad agresorja, ki so do zob oboroženi, v bitki pri, in če ste usposobljeni odlično streljanje iz velike razdalje, lahko preprosto mogli postaviti nasprotnike v Warframe spletu. Poleg strelnega orožja igre Warframe, boste vedno imeli meč za njegovim hrbtom, na kateri dodelan črpanje sposobna uničiti vse po vrsti: od Griner ljudem oklepna korpusa. Za različne dosežke boste prejeli nagrad Warframe spletu. Vsak hit nasprotnik je navedeno v statistiko, in nato spremeni v XP, ki ga lahko porabili za povečanje preživetja junaka, hitrost njenega gibanja, so težave, ki povzroča orožje in značilnosti teh vrst orožja: Reload hitrost, obseg, število krogov v kletki in podobno. Morda ne boste mogli črpati ne le primarno orožje (ali avtomatske puške) v Warframe na spletu, vendar pištole in sablje tudi. Če imaš dovolj izkušenj in ne vem, kje bi ga porabili, lahko kupite dodatne slote, ki bodo povečali moč vašega junaka. Vendar pa je v Warframe predmete igro, ki se spremenijo v običajne valute ne morete. Platinum izumili za njih - to je denar, ki je zaznamoval srebrnikov trgovina. Platinum Warframe prodajajo na spletu za pravi denar, in odpira dostop do vsega igralca: ekskluzivna orožja in vorfreymu, Pro-različica nadgradnje. Opozoriti na orožje in ladij, ki prevažajo je akcijska igra Warframe na spletu. Igra je delal dobro in ima čudovito grafiko in igre učinke Warframe časovno razporeditvijo. Še več, s pomočjo strokovnih optimizacijo, lahko vidite, vse to čudež ni niti v najbolj naprednih sistemov!

 

Prav tako igrajo