Alternativna imena: Enota, ENOTA

Online igre U. T. - Je razburljivo brezplačno MMORPG igra narejena v stilu po jedrski svetu. T. spletu vam ponuja, da se potopite v svet preživelih po jedrski vojni, in izbrati, katera stran, da igrajo - ali naj bo zagovornik civilnega prebivalstva ali bandita, kako bi zaslužili in porabili kot zaslužili. Da bi igro bolj zanimivo, razvijalci uporabili edinstveno Flash-motor, ki omogoča proces vložke nameniti kakovosti odjemalskih iger. Gostje imajo velik in dobro zasnovan kartico z edinstvenimi predmeti. Na zemljevidu je brez šivov in prehodi med lokacijami.

Pridružite se v igri U. T. prenos posebna nosi stranka, ki optimizira internetno porabo prometa. Nadaljnje U. T. Spletna registracija je značilno za vse tekme - uvod vzdevek in geslo ter e-pošte.

U. T. spletne igre na pozitiven način razlikuje od podobnih iger, humorja in prisotnosti specifičnega besedišča. Quest linija vključuje nelinearno razvoj parceli z veliko različnih koncev. Igralci imajo veliko izbiro orožja (lahkega orožja, blizu orožja, energetsko orožje, težko orožje, granate in rudnikih - več kot 150 naslovov), in oklep (čelada, oklep, hlače in čevlje, ki so združene v različnih kompletov in pristojbin raven predvajalnika.) Igrajte igro U. T. na spletu je zelo razburljivo in še, ker tudi preprost sprehod po bližnjih gozdovih in barjih vas popelje na sestanek z enim od bitja dotikale zverinjaka (29 različnih bitij).

Treba je opozoriti, da konflikti v PvP sistem za gorivo med igralci in klani, tako da sedi v kotu ne bo delovala.

V U. T. Igra vam daje priložnost, da se seznanijo z zanimivo lastnost igre - v igri računalniško omrežje, ki spominja na internetu, v katerem se lahko kopanje in reševanjem ugank vojaške terminali preživijo veliko časa.

Igraj U. T. - Je postal bodisi plenilcem ali raider, kakor tudi seznanitev z dobro razvitimi urbanimi NPC igro znakov, kot so farmacevti, Merchant, grobar in drugi. Ti bi bili veseli, da agresivnim mobs - pse in mutanti, vendar je prisotnost drog lahko pomagajo zdraviti rane "toplo" sestanku. Vaš lik je osnovna (6 parametrov) in derivati. Tako boste imeli borbe (trije boj razred - kritoviki, uvorotchiki in cisterne) in mirne spretnosti, ustvarjanje lika boste morali izbrati prednostne veščin, ki se bodo razvile najbolj hitro. Za znesek, ki ga bo zaslužil delovna uspešnost. Poleg poškodb, bo vaš lik obraz učinke alkohola, droge, droge in radiacijske bolezni.

Igralci lahko tvorijo klane, ki imajo nekaj bonusov.

Game U. T. Online temelji na zgodovini znanstveno mesta Nizhneatomska in njenih prebivalcev, ki so preživele jedrske vojne sredi 21. stoletja. Ljudje se trudijo ustvariti na podlagi svojega novega stanja v mestu, in pri tem so jim pomagali predstavniki nekdanjih organov pregona. Vendar pa je v bližini mesta anarhije, veliko tolpe izropane organizirati napade na civiliste. Uspevajo odvisnost od drog, alkoholizem in prostitucijo.

Registracija U. T. odpre pred vami svet v nekdanjo ZSSR, ki je odvisna le od vas, ki ste postali in kaj reach. Igrajte igro na spletu U. T. to priložnost za smeh, z uporabo posebnega besedišča igro ali ima srečal z zverino imenovano "Chingachgook" in boj, trgovino in preživeti v tem krutem, vendar fascinanten svet.

 

Vse najboljše igre na spletu. Heroes Zvrsti Tags