Zaznamki

Igra Domžale 4 (4 thugs). Paradise Winnie

Igra Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Domžale 4 (4 thugs). Paradise Winnie

Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Mafia v Chicagu obglavljen in je bila popolnoma uničena, Vinnie, vodja skupine plačancev gredo začeti čiščenje kriminala po vsem svetu. Odprite zemljevid sveta in izberite poslanstvo. Preberite vsa navodila za nalogo, dvigni orožja in začeti teči. Redno posodabljajo svoje orožje inventar in jih posodobiti.
Winnie celotnega naročila team uničiti Bandit klane. Izberite misijo kjerkoli na svetu in jo začeti izvajati. Poslanstvo težko, boste morali uničiti tisto, kar potrebujete, da ne bo propadel nalogo.
Danes boste izvedeli, kaj je to - da je morilec, ki ima za izvedbo naročila v različnih delih sveta. Pred vsako novo delovno mesto lahko kupite močnejše in učinkovitejše orožje. Ob prihodu, začeli iskati za namene, opredeljene v službo, uničuje vse tiste, ki so poskušali ustaviti, da to storite.
Sight / shot - miška.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more