Zaznamki

Igra Mednarodna vesoljska postaja - Docking Simulator na spletu

Igra ISS Docking Simulator

Mednarodna vesoljska postaja - Docking Simulator na spletu

ISS Docking Simulator

Spletni simulator priklopa vam bo predstavil pravi nadzorni vmesnik, ki ga NASA astronavti uporabljajo za ročno pilotiranje SpaceX Dragon 2 na Mednarodno vesoljsko postajo. Uspešno priklapljanje šteje, ko so vse zelene številke v sredini vmesnika pod 0,2. Bodite potrpežljivi, saj je hitrost gibanja v vesolju veliko manjša od hitrosti gibanja na Zemlji. Kako uporabljati ISS Docking Simulator:
1. Zelene številke so popravki, ki jih je treba doseči za poravnavo. 2 Začnite z gumbom krmilne palice na desni, da nastavite vzdolžno, navpično in stransko os. Na priklop se morate pravilno pripraviti. 3. Nato s krmilno palčko na levi spremenite svoj položaj glede na ISS. Uporabite gumbe, gor, dol, levo in desno. 4. Stikala za občutljivost se nahajajo na sredini vsake igralne palice. Privzeto je občutljivost nizka. Poskusite, da ne pride do nenadnih premikov v bližini ISS. pet. Vaš cilj je Green Diamond, nameščen na vrhu priključne postaje. Za začetek priključka mora biti središče. 6. Modre številke so hitrost, s katero se premikate ali vrtite. Vaša hitrost glede na ISS je spodaj desno, prav tako modre barve. 7. Hitrost držite pod -0. 2 m / s, če je vaša razdalja do mednarodne postaje pod 5 metrov. Če se premikate zelo hitro, tvegate, da boste vdrli v postajo. Srečno, astronavt!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more