Zaznamki

Igra Throne Kingdom at War

Igra Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Monarh je vreden, da bi dal svojo dušo Bogu, še posebej, če bi se to zgodilo nenadoma, saj se začnejo prepir in boj za prestol. Sijaj zlate krone pritegne tiste, ki so vredni in popolnoma ničvredni. V amarskem kraljestvu je vladar umrl, za seboj pa ni pustil samo naslednika, o sprejemniku sploh ni razmišljal. Veliko let je vladal in nadzoroval več dežel hkrati, po njegovi smrti pa se je vse razpadlo. Dobrodošli v alternativni igri Srednjeveško prestolništvo v vojni. Gospod spust ima vse pravice, da zahteva prestol. Toda dolga pot vodi do doseganja cilja, tlakovanega s trupli sovražnikov, pa tudi do ustvarjalnega dela v korist vseh subjektov. Po prepirih in prevarah kraljestvo propada, čas je, da razmislite o oživljanju preteklosti in izgradnji močnega in močnega imperija. Začnite graditi zgradbe in strukture, dvigniti izobraževanje državljanov na najvišjo raven, zgraditi Akademijo in izvajati raziskave na njej, da bi dobili dostop do novih priložnosti. Razširite in napolnite vojsko z novimi vojaki: kopitarji, vitezi, puščice, skavti, konjeniki. Usposobite jih in nenehno povečujejte bojno raven, ne varčujte z denarjem in silo. Najprej pomislite na zaščito mesta, saj bodo sovražniki poskušali napasti brez okvare. Naj trdnjava postane nepremagljiva. Vendar pa ni nič večnega in ne glede na to, kako se krepiš in razvijaš, vedno obstaja nekdo, ki je močnejši. Zato je čas, da razmislite o pristopu k Uniji ali vzpostavitvi svojega reda. S sodelovanjem s sosedi boste lahko odvrnili katerega koli sovražnika, ne glede na to, kako močan je. Toda vsem popolnoma ne zaupajte. Treba je razmišljati strateško, upoštevajoč posledice svojih korakov, ne zagrešite neumnih dejanj. Poosebitev uporabnika v igri bo Hero. Je glavni Gospodov poveljnik in njegov najožji sodelavec. Ne spuščajte svojega šefa, nenehno se izboljšujte in si pridobivate nove veščine, močno orožje. Vodil vojsko v akcijah, junak jo krepi in znatno poveča možnosti za zmago. Postopoma boste postali močni in skoraj nepremagljivi, vendar se to ne bo zgodilo kmalu. Ne pozabite pa, da so med najbližjimi prijatelji morda sovražni vohuni ali odpadniki, ki so prodani za peni. Vedno bodite na vidiku, ne pustite se presenetiti sebe in vojske. Upravičite upanja Gospoda in mu pomagajte osvojiti prestol, po katerem hrepeni. Značilnosti igre
• Odlična grafika. Vse podrobnosti so jasno vidne, barve so nasičene, barvne stopnje pa pomagajo razlikovati med enotami ljudi in zemljo. • Harmonična zvočna zasnova z ustreznimi posebnimi učinki. • Igrača je predstavljena v vseh vodilnih jezikih, med katerimi je tudi ruščina. • Skupaj z brezplačno priložnostjo za razvoj igranja so na voljo plačljive vsebine. Pomaga prehoditi nekaj korakov hitreje in učinkoviteje se pomakniti proti zastavljenemu cilju. Za tiste, ki raje sami premagajo težave, nastavitve vključujejo funkcijo blokiranja naključnih nakupov. • Udeleženci lahko ustvarijo svoja naročila ali se pridružijo obstoječim. • Dokončati morate naloge, sodelovati v nalogah in bitkah z drugimi igralci. Kaj storiti
Čeprav je bila igra ustvarjena za mobilne naprave, lahko na svoj računalnik naložite tudi Throne Kingdom at War. Obe možnosti imata svoje pozitivne vidike. Če igrate v računalnik, boste videli, kaj se dogaja na bojišču v vsej svoji slavi in u200bu200bpodrobnostih. Toda igranje na tabličnem računalniku ali telefonu bo igrača vedno z vami, kar vam omogoča, da se v vsakem trenutku udeležite naslednjega potovanja. Med dogodki se odpirajo nove priložnosti v vseh smereh:
• Izravnava junaka
• Gradbeništvo
• Razvoj ozemelj
• Rudarstvo in proizvodnja blaga
• vojaška spretnost
• Širitev njihove zemlje
 
Igra Throne Kingdom at War ponuja sestavljanje in oborožitev vojske, ki jo sestavljajo dobro usmerjeni strelci, asertivni oblegalni vojaki, pogumni roparji, nesebični vitezi in opazovani skavti. Vsaka vrsta vojske potrebuje ustrezne uniforme, vendar jih je treba občasno izboljševati, da se povečajo možnosti za zmago. Ta postopek ima celo vrsto ukrepov od pridobivanja virov, gradnje zgradb in izdelave različnih predmetov. Bolj ko se boste poglobili v dogajanje, več inovacij prinaša igra Throne Kingdom at War. Kmalu se nihče ne more sam spoprijeti z napadi sovražnikov. V določenem trenutku človek ne more brez podpore zaveznikov, zato sklenejo zavezništva in skupaj začnejo bitko. Igralci imajo priložnost sodelovati v bitkah PvP in PvE, kar bo ugodno vplivalo na izkušnjo. V času premirja trenirajte vojake in jih vsako minuto ohranjajte v dobri formi. Raziskave, ki so jih izvedli znanstveniki, ki jih je mesto pritegnilo z dobro slavo svojega vladarja, bodo prav tako pripomogle k močnejšemu krepitvi. Zgradite jim akademijo in izumili bodo uporabne naprave, napitke, materiale in tehnologije. Z njihovo pomočjo boste dosegli nove višine v ekonomiji in vojaški spretnosti, zaradi česar bo igra Tron Kingdom pri Varu bolj zanimiva. Poleg tega se občasno sproščajo posodobitve, ki jim dodajajo nove črte ploskve.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more