Zaznamki

Igra Boj z snežne kepe

Igra Snowball Fight

Boj z snežne kepe

Snowball Fight

Winter - čudovit in lep čas v letu, ko se vsa zemljišča pokrita z puhasto snega in lepa. Mnogi otroci zabavali, medtem ko jahanje na sani, smuči, oklepa snežaki, in seveda igranje snežne kepe. Verjetno vseh snežne kepe zimske igre najbolj znanih in priljubljenih. Konec koncev, lahko igrate jim otroke in odrasle. In danes v Snowball Fight igri smo skupaj z otroško igro v tej zahtevni in zanimive zimske igre. Pred nami na zaslonu, navadna mesto dvorišče je viden. Nekje za ograje dreves ali drugih predmetov, ki se skriva svoje nasprotnike. Morate skrbno paziti na zaslon in takoj, ko eden od njiju dal stvari pop ven na njega pogled in kliknite na otroka. Tako smo cilj in vrgel snežne kepe na sovražnika. Če je to narejeno pravilno, nato pa smo dobili snežne kepe na otroka in nam bo dala točk. Če ne bomo sreagiruem, bo sneg padel v nas in bo odpravila določeno število življenj. Ali se zavedate, vaša naloga je, da zadeti vse snežne kepe, nato pa pojdite na naslednjo stopnjo
Igra Snowball Fight je zelo zanimivo in razburljivo. Odpiranje Snowball Fight zabave smo preživeli svoj prosti čas igranje z otroki v snegu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more