Zaznamki

Igra Car Stone Age pustolovščina

Igra Stone Age Car Adventure

Car Stone Age pustolovščina

Stone Age Car Adventure

Danes igra Stone Age Car Adventure bomo sestane z vami, je priljubljena pri naših malih družinskih Flintstones. Kot se spomnimo, da živijo v kameni dobi, in njihovo življenje je stalen pustolovščina. Kot glava družine odločil, da pridejo gor z avtom. glavo je privedla ponoči, in na koncu izumil prvi avtomobil na svetu. Zdaj je treba preizkusiti, do sedla tako imenovano testno vožnjo novega avtomobila. Se bomo, da aktivno sodelujejo v njem. Pred nami je cesta, napolnjena z vsemi vrstami pasti, ovire, napak v zemlji in skokov. Vse to se bo všeč, da zaplete in nam pomagajo v igri. Naš junak se bo overclock vaš avto pri določeni hitrosti. Vse pasti morate samo za skok čez. Ko stroj bližje njih kliknite na zaslonu, in da naš junak skok in letenje nad oviro. Na poti, zbiranje velike diamantov, ki vam bo dala igro točk. Samo zbrati različne bonuse, ki vam bo pomagal povečati življenjski standard ali popravilo vašega avtomobila
Igra Stone Age Car Adventure je precej zanimiva in dobro pripravljena, grafika. Odpiranje Stone Age Car Adventure zabavno boste porabili svoj čas, ki sodelujejo pri razburljivih dogodivščinah glava družine Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more