Zaznamki

Igra otrok ginseng

Igra Ginseng Baby

otrok ginseng

Ginseng Baby

Alfred - dobri stari čarovnik, ko je živel v velikem mestu. Ampak s časom, vse razburjanja je bil utrujen in se je odločil, da se premaknete stran od mest in živi na podeželju. Torej je kupil majhno hišo stran od ljudi. Toda, kot je bil po naravi neutrudno in ni mogel sedeti v prostem teku, potem pa sem se odločil, da posadimo korenine ginsenga. Za to, da je ograjeno polje in sejali svoje seme. Zdaj imate samo čakati na nastanek sadik. Igra Ginseng Baby vas in bo v pomoč čarovnika za ulov sadje, za katere so že zrasli. bo polje luknjo, iz katere se bo pojavil, nato izginejo sadje pred nami na zaslonu. Boste morali takoj, ko je sadje potegniti iz luknje. S tem boste s klikom na plod in ga vleče proti vrhu. Glavna stvar, vse to hitro, ker je število plodov, ki se pojavljajo od tal vsako minuto se bo povečala, in če nimate časa, da ga izgubijo
Igra Ginseng Baby precej razburljivo in bo razvil v vas agilnost in seveda hitrost reakcije. Odpiranje Ginseng Baby na naši spletni strani imate zabavo, in kar je najpomembnejše zanimivo, da preživijo svoj čas za to igro.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more