Zaznamki

Igra Catch pošast

Igra Catch The Monster

Catch pošast

Catch The Monster

Ocean - koliko zanimivo in skrivnostno se skriva v globinah morja. Mnogi narodi po svetu, obstaja veliko legend o različnih morskih pošasti, ki živijo pod vodo. In če obstajajo pošasti, da je, in znaki, ki jih lovijo. Danes igra Catch The Monster smo se seznanili s fantom Pete. Živi v našem sodobnem svetu, in od otroštva je rad izmed morskih pošasti. Ko je zrasel starejši je postal kapetan ladje in kako se je odločil, da stopijo na pustolovščino. Ko je slišal, da je v enem od potokov v bližini majhen otok videli nerazumljivih bitij. Odplul na otok naših junakov se odločil poskusiti ujeti ne veliko podatkov vzorci bitja. Ti in jaz mu lahko pomaga pri tem ribolovu. Zgoraj vidimo sidro s pomočjo katerih bo prišlo ribolov. Navzdol v globinah morja bo plavajo različnih morskih bitij. Kot boste videli, bo sidro niha kot nihalo. Morate izračun tirnico gibanja armaturo in pošasti, da kliknete na zaslonu. Potem sidro gre dol in če si pravilno naredil vse, boste ujeti pošast in potegnite navzgor. Tako boste ujeli pošasti in pridobivanje točk
Igra Catch Monster ima zanimivo zgodbo in smo prepričani, da boste porabili zabavo igranje. Dogovorite se lahko tudi neke vrste konkurenca enega več besed pošasti. Preprosto povabite svoje prijatelje, da se igrajo z vami. Odpri ulov Monster na naši spletni strani, in vsem pokazati, da ste najboljši lovilec morskih pošasti.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more