Zaznamki

Igra premeten izlet

Igra Tricky Trip

premeten izlet

Tricky Trip

Gore - Koliko nevarnosti, ki čakajo na njih, kot ljudi, ki se trudijo, da prenese na gorskih prelazov. Vsaka oseba, ki se odloči, da bo čakanje na veliko nevarnosti. Danes igra Tricky Izlet z našim glavnim junakom na njegov avto, bomo potovali skozi gorovje. Naša naloga je, da spremlja naš značaj od začetne točke do konca in mu pomagala izogniti vsem nevarnostim. Torej, bomo na stroju zaslona. Morate voziti po njej na način, da je veliko napak. Tako bo razdeljen v množico letev. Kaj bi dobili od ene do druge boste uporabljali nekakšen dvižne naprave. Klikom miške na zaslonu, boste videli, kako se plazi iz linije. Takoj, ko spustite gumb miške, se bo strdi in padanja med seboj povezani police. Vaša naloga je, da bi vaše ocena oko izračunati vse, da bi ta linija priključena na klopi skupaj, in v nobenem primeru ni bilo več ali manj, kot ga potrebujete. Konec koncev, če se to zgodi avtomobilski nesreči v prepad in se bo naš junak umre. Torej, korak za korakom bomo storili vse lokacije in si prislužite točke
Game Tricky Trip zelo zanimiva in vam bo pomagal preživeti čas zabave. Odpiranje težavno potovanje na naši spletni strani, lahko uživate pustolovščine skupaj z našim junakom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more