Zaznamki

Igra Bacon ninja

Igra Ninja Bacon

Bacon ninja

Ninja Bacon

Pred nami je novo razburljivo igro z Ninja Bacon eden od vodilnih razvijalcev iger v stiku. V njej bomo potopite v čudoviti svet umetnosti ninja. In si predstavljam, če je vse to velja za vzporednem vesolju, kjer živijo inteligentne živali. Naš junak prašič Bacon. V prvi polovici svojega življenja vseh prizadetosti in ustrahovali, in en dan je pljunil vse, kar je šlo v tajne, da z namenom, da se naučijo, borbe, ki bi vstane zase. Med treningom, je spoznal, da je njegova zahteva za poučevanje drugih, in je postalo še težje učijo. Nekaj ​​let je minilo, zdaj pa naš junak se mora opraviti izpit za naziv mojstra. Naš junak, da gredo skozi oviro seveda v templju napolnjena z različnimi pasti. Vaša naloga je, da mu je pri tem pomagala. Ustrezno oceniti lokacijo ovire in graditi pot. Bodite pozorni na stopnjo čas polnjenja in to vam bo pomagal pri prehodu. Kontrole so zelo preproste in se izvaja z miško
Igra Ninja Bacon je precej smešno igranja, lepe grafike in enostaven, vendar super glasbe. Vse to vas bo potopite v nepozabno vzdušje in vam omogoča, da v celoti uživajo v igri Ninja Bacon. Hitrejši Prenos igre Ninja Bacon njegovemu telefonu, tabličnem računalniku ali računalniku in se potopite v edinstven svet pisateljev, ki so se razvili. Možno je tudi, da igrajo neposredno na internetu. Pojdite na minimalno register na spletni strani, ali pa se prijavite s katerim koli od računov za socialno mreženje. Potem lahko povabite prijatelje na igro in si oglejte dosežke drugih. Uživajte v igro in zabavo.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more