Zaznamki

Igra Truck-transformer

Igra Trucksformers

Truck-transformer

Trucksformers

Ste velik učenjak, vendar pa ni jasno, za vas, zakaj ne priznavajo, da je sama po sebi, ne preprečuje, da ustvarite! Zadnji otrok tvoj je postalo moderno, opremljeno z najnovejšo tehnologijo, all-terrain vozilo. Vaš tovornjak-transformator lahko veliko stvari v desno in pametno upravljanje, tako da je test na terenu, da ste se odločili sami - no, da ne zaupajo, je naprava, čudež, da nekdo drug! To bo neverjetno potovanje, ki bo ostal v spominu za prihodnja leta še!
Videli smo tovornjaki z velikimi kolesi? Gre za to, boste morali premagati v igri steze Trucksformers. Ja, predvsem pa je sposoben preoblikovati v avto na zračni blazini ali ogromnim verižno žago na kolesih, te funkcije pomagajo premagati vse ovire na cesti. Nadzor prometa puščice na tipkovnici in tipke 1, 2, 3 transformacija.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more